na-vigotovlennya-byuleteniv-do-viboriv-u-radu-znadobitsya-blizko-600-t-paperu-tsvk

На виготовлення бюлетенів до виборів у Раду знадобиться близько 600 т паперу - ЦВК

 • 8322 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Для виготовлення виборчих бюлетенів до 21 липня, коли відбудуться позачергові парламентські вибори в Україні, необхідно близько 600 т паперу. Про це заявила секретар ЦВК Наталія Бернацька під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Кількість бюлетенів – в два рази більша, очевидно, для їх виготовлення необхідно вдвічі більше матеріалів – це майже 600 т паперу, який також треба заздалегідь виготовити", - зазначила Бернацька.

За її словами, з огляду на дуже стислі терміни підготовки до парламентських виборів, ЦВК ризикує не встигнути провести вчасно всі тендерні процедури, пов’язані, зокрема, з виготовленням виборчих бюлетенів.

При цьому вона додала, що найбільший ризик полягає в тому, що Антимонопольний комітет може заблокувати результати уже проведених тендерів у разі, якщо в нього будуть сумніви щодо процедури їх проведення.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія звернулася до Президента України, Верховної Ради, Кабінету міністрів та Міністерства економічного розвитку і торгівлі щодо необхідності невідкладного прийняття Верховною Радою України Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Бунт в одеській колонії: поліція відкриє ще одне провадження

     • 9736 переглядiв

    У ВООЗ визнали перевтому захворюванням

     • 11371 переглядiв

    Цього тижня Україну накриє магнітна буря

     • 28759 переглядiв

    За тиждень в Україні на кір захворіли 1,4 тис. людей

     • 8489 переглядiв

    У Франції в’язень втік під час голосування на виборах

     • 9280 переглядiв