na-sumshchyni-tryvaiut-kompleksni-kontrdyversiini-zakhody-zhyteliv-prosiat-povidomliaty-pro-pidozrilykh-osib

На Сумщині шукають диверсантів, жителів просять повідомляти про підозрілих осіб

 • 23059 переглядiв

На прикордонній з росією території Сумської області тривають комплексні контрдиверсійні заходи, які спрямовані на запобігання та нейтралізацію загроз розвідувально-підривної діяльності. Про це повідомили в Службі безпеки України в Сумській області, пише УНН.

Деталі

Зважаючи на правовий режим воєнного стану, який запроваджено на території нашої держави та з урахуванням прикордонного розташування Сумської області, на території регіону тривають комплексні контрдиверсійні заходи. Вони спрямовані на запобігання та нейтралізацію загроз розвідувально-підривної діяльності проти нашої держави

- йдеться в повідомленні.

В СБУ закликали громадян зберігати спокій та з розумінням ставитись до можливих незручностей та відповідально реагувати на законні вимоги учасників контрдиверсійних заходів.

Крім того, в СБУ просять повідомляти про підозрілих осіб, які перебувають у регіоні, особливо, якщо такі цікавляться розташуванням військових та стратегічно важливих об'єктів.

Нагадаємо

Поліція Київської області повідомила, що правоохоронці Київщини не видають повістки на блокпостах, а виконують виключно поліцейські функції.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В горах відшукали чотирьох загублених іноземців

     • 22855 переглядiв

    Погода на Водохреще в Україні: синоптики дали прогноз

     • 21488 переглядiв