ukenru
na-sumschini-zatrimali-cholovika-yakogo-pidozryuyut-u-gvaltuvanni-malolitnoyi-padchirki

На Сумщині затримали чоловіка, якого підозрюють у ґвалтуванні малолітньої падчірки

 • 12663 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. На Сумщині затримали чоловіка, якого підозрюють у ґвалтуванні 10-річної доньки його співмешканки. Чоловік зізнався, що ґвалтував дитину впродовж трьох років. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації поліції в Сумській області.

"Подія сталася в одному з райцентрів області. До місцевого підрозділу поліції звернулась мати 10-річної дівчинки з заявою про те, що її співмешканець вчинив розпусні дії стосовно її доньки. Працівники поліції розшукали 25-річного чоловіка, затримали його в порядку ст. 208 КПК України та допитали. Затриманий зізнався у скоєному, визнавши і той факт, що примушував дитину до статевих зносин впродовж останніх трьох років", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що слідчі кваліфікували його дії за ч.4 ст. 152 КК України, як зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла 14-річного віку, та вже оголосили йому про підозру у скоєнні злочину.

"Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває", - повідомили у відділі комунікації.

Нагадаємо, у Запоріжжі засудили чоловіка за зґвалтування малолітньої.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП