na-sumschini-viyavili-nesanktsionovaniy-skid-nechistot-u-vodoskhovische

На Сумщині виявили несанкціонований скид нечистот у річку Псел

 • 526328 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. У Сумській області виявили несанкціонований скид нечистот у річку Псел та Косівщинське водосховище. Місце оглянув очільник області і дав доручення знайти та ліквідувати усі джерела забруднення річки. Про це повідомили у Сумській ОВА, передає УНН.

Деталі

Доручення отримали керівники відповідних структурних підрозділів та служб.

Цитата

«Тема екології – одна з найважливіших. На власні очі побачив, наскільки забруднений славетний Псел. Якщо не припинити скидання нечистот зараз, то зовсім скоро ми втратимо річку назавжди. Ще один об’єкт, який багато років поспіль потерпає від забруднення, – це Косівщинське водосховище. Навколо цього питання точиться багато дискусій, але висновок очевидний: необхідно виявити всі можливі джерела забруднення водойм, ліквідувати їх і притягти винних до відповідальності, після чого розпочати очищення водойм і благоустрій прибережних зон. Тільки так ми уникнемо екологічної катастрофи», – зазначив Володимир Артюх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗаповідник “Асканія-Нова” знову у вогні: від початку повномасштабного вторгнення пожежі знищили 3,5 тис. га

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Техасі машина в'їхала в ресторан, постраждали 23 людини

     • 456563 переглядiв

    Перша леді США заразилася "короною"

     • 540419 переглядiв