na-okupovaniy-luganschini-zagarbniki-pochali-pokvartirni-chistki-pislya-yakikh-znikayut-lyudi-ova

На окупованій Луганщині загарбники почали поквартирні зачистки, після яких зникають люди

 • 522910 переглядiв

Цитата

«Співробітники фсб обирають населений пункт для проведення так званої контрдиверсійної операції, за допомоги бойовиків псевдореспубліки блокують виїзні шляхи. А потім організують поквартирний або побудинковий обхід. Завдання – знайти хоч щось підозріле, аби підвищити показники. Перевіряють документи, телефони, обшукують помешкання», - ідеться у повідомленні.

Деталі

В ОВА зазначають, що у випадку, коли «знайдено» те, що шукали, людину затримують без можливості навіть контактування з адвокатом.

«У кращому випадку люди повертаються додому після двох місяців «виховних робіт», - наголошують у відомстві.

Також на Марківщині місцевий відділ військкомату так званої «лнр» оприлюднив оголошення щодо набору добровольців для проходження військової служби за контрактом в «народній міліції лнр». Обіцянки - соцпакет, до складу якого, напевно, входить і пакет звичайний, а також пільговий стаж служби – один рік за три.

Щодо ситуації на передовій, то 22 грудня підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах Стельмахівки, Андріївки, Надії, Макіївки, Площанки, Червонопопівки і Діброви.

На Куп’янському напрямку ворог здійснив вогневе ураження неподалік Новоселівського і Стельмахівки. На Лиманському напрямку обстріляно Макіївку, Площанку, Червонопопівку та Діброву. Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, знищила три зенітно-ракетних комплекси та один центр БпЛА противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України в той же час уразили три пункти управління, три склади боєприпасів та вісім районів зосередження живої сили окупантів.

Доповнення

У деокупованому селі Невське на Луганщині безпекова ситуація достатньо складна. Росіяни вчора поранили двох цивільних.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ФДМУ виставив на продаж перший порт

     • 536893 переглядiв

    Румунія має зауваження до закону про нацменшини в Україні

     • 616172 переглядiв

    ЄС остаточно затвердив стелю цін на газ

     • 481430 переглядiв

    Дощі та до 10° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 330876 переглядiв

    У москві вночі горіла військова частина

     • 516561 переглядiв

    Ще плюс 550: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 485744 переглядiв