ukenru
na-mykolaivshchyni-vnaslidok-ataky-vorozhykh-shakhediv-horiv-rekreatsiinyi-obiekt

На Миколаївщині внаслідок атаки ворожих "шахедів" горів рекреаційний об'єкт

 • 29216 переглядiв

Сили протиповітряної оборони вночі збили 12 ворожих безпілотників у Миколаївській області. Внаслідок атаки армії рф загорівся рекреаційний об'єкт в Очакові, а в Миколаївському районі було пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури, але обійшлося без жертв.

У Миколаївській області вночі сили протиповітряної оборони збили 12 ворожих "шахедів". У результаті збиття БпЛА в Очакові виникла пожежа на рекреаційному об'єкті. У Миколаївському районі внаслідок атаки пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури. Обійшлось без постраждалих. Про це повідомив голова ОВА Віталій Кім, передає УНН

У ніч на 10 квітня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено 12 БпЛА типу "Shahed 131/136"

- написав Кім у Telegram.

Начальник ОВА повідомив, що уночі, о 02:16 в Очакові Очаківської громади попередньо в результаті збиття ворожого БпЛА типу "Shahed 131/136" виникла пожежа на рекреаційному об'єкті. 

За даними ДСНС, вогнеборці оперативно ліквідували пожежу на площі 200 кв. м. Постраждалих немає.

Також уночі, о 03:00 внаслідок влучання ворожих БпЛА типу "Shahed 131/136" пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури у Миколаївському районі.Ніхто не постраждав. Були введенні аварійні відключення. Як повідомив Кім, станом на 8 ранку всі відключені раніше споживачі вже з електроенергією. 

Також зранку, 10 квітня, о 06:52 ворог завдавав артилерійських обстрілів по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає. 

Крім того, учора, 9 квітня, о 09:58 ворог завдавав артилерійських обстрілів по м. Очаків Очаківської громади. Постраждалих немає.

На тлі атаки рф на енергооб'єкт були відключення світла на Миколаївщині та Херсонщині, обмеження вже зняті - Укренерго10.04.24, 08:32 • [views_0]