na-mikolayivschini-pidtverdili-sche-2-vipadki-koronavirusu-z-chisla-kontaktinikh-osib

На Миколаївщині підтвердили ще 2 випадки коронавірусу з числа контактних осіб

 • 14722 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. На Миколаївщині підтвердили ще два випадки коронавірусної хвороби з числа осіб, які контактували з раніше зафіксованими хворими. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Миколаївської ОДА.

"ДУ "Миколаївський обласний лабораторній центр МОЗ України" повідомляє, що за фактом виявлення 2 підтверджених випадків на короновірусну інфекцію COVID-19 у мешканців с.Воронівка Вознесенського району. Проведено епідеміологічне розслідування із застосуванням лабораторних методів досліджень. Визначено коло контактних осіб із захворівшими", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що 11 квітня було всього обстежено 31 особу, матеріал для проведення досліджень доставлено до вірусологічної лабораторії ДУ "Миколаївський обласний лабораторний центр МОЗ України".

"За результатами лабораторних досліджень 12 квітня виявлено 2 підтверджених випадки COVID-19 серед обстежених контактних осіб. Обидві контактні особи відносяться до тісного кола спілкування з захворівшими за релігійною ознакою (сумісні служіння на дому). З них одна особа мешкає у селі Воронівка, друга – у Вознесенську", - йдеться у повідомленні.

На даний час продовжуються протиепідемічні заходи у вогнищі та проводиться визначення розширеного кола контактних осіб з метою їх лабораторного дослідження.

Як повідомляв УНН, на Миколаївщині зафіксували два перших випадки захворювання на коронавірусну хворобу. Таким чином, в Україні не залишилось жодної області, де б не було зафіксовано хвороби.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині зафіксовано ще три випадки COVID-19

     • 19082 переглядiв

    Дефіциту хліба в Україні не буде - Петрашко

     • 16971 переглядiв

    На Одещині зафіксований перший летальний випадок COVID-19

     • 15105 переглядiв

    У Києві затримали чоловіка, який стріляв в автомобіль

     • 19122 переглядiв

    У Чернівецькій області померла жінка з підозрою на COVID-19

     • 13736 переглядiв