na-maryinskomu-ta-bakhmutskomu-napryamkakh-trivayut-vulichni-boyi-podekudi-na-minimalnikh-distantsiyakh

На Мар'їнському та Бахмутському напрямках тривають вуличні бої, подекуди на мінімальних дистанціях

 • 385721 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. На Мар'їнському та Бахмутському напрямках окупанти зосереджують основні зусилля з наступальних дій. На цих ділянках тривають вуличні бої, подекуди на досить мінімальних дистанціях. Про це заявив речник Національної гвардії України (НГУ) Руслан Музичук в ефірі телемарафону, передає УНН.

Цитата

«Протягом тижня суттєво лінія фронту майже не рухалася. Основні зусилля щодо ведення наступальних дій ворог зосереджує на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямах. Але епіцентрами є Мар'їнський та Бахмутський напрямки. Тут найбільша кількість саме штурмових дій, й в цих ділянках тривають вуличні бої, подекуди на досить мінімальних дистанціях», - розповів Музичук.

Окрім того, він розповів про ситуацію на Куп'янсько-Лиманському напрямку.

«Що стосується Куп'янсько-Лиманського напрямку, то ми бачимо, що останнім часом це та ділянка де ворог застосовує не так багато штурмових дій у порівнянні з Бахмутським, Мар'їнським напрямками, але це та ділянка де найбільше застосовується артилерія», - повідомив Музичук.

Доповнення

Генштаб повідомляв, що найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку. Українські військові відбили понад 40 атак на чотирьох напрямках.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ВМС: у Чорному морі чергує 7 ворожих кораблів

     • 293552 переглядiв

    У Києві зріс рівень водопілля

     • 1013827 переглядiв