na-lymanskomu-napriamku-zsu-spalyly-somu-rls-zoopark-1-okupantiv-video

На Лиманському напрямку ЗСУ спалили сьому РЛС "ЗООПАРК-1" окупантів: відео

 • 26828 переглядiв

Українські спецпризначенці виявили та надали артилерійським підрозділам цілевказівки для знищення російської радіолокаційної станції "ЗООПАРК-1" та екіпажу на Лиманському напрямку.

Оператори ССО виявили та надали інформацію ракетно-артилерійському підрозділу Сил оборони про російську РЛС 1Л219 "Зоопарк-1", - радіолокаційну станцію противника було знищено вщент разом з екіпажом.

 Про це передає УНН, із посиланням на канал Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Деталі

Як зазначається, під час ведення розвідки на Лиманському напрямку оператори тактичної групи "Медоїд", що входять у склад ССО, виявили ворожий РЛС "Зоопарк-1": українські захисники супроводжували ціль та надали інформацію для подальшого ураження. Ракетно-артилерійській підрозділ ЗСУ знешкодив радіолокаційну станцію російських окупантів.

Знищено черговий ворожий РЛС "ЗООПАРК-1" (..) операторами розвідувальних БПАК тактичної групи "Медоїд" 3-го окремого полку ССО виявлено РЛС 1Л219 "Зоопарк-1" (..) інформацію надали ракетно-артилерійському підрозділу Сил оборони для подальшого ураження. Унаслідок вогневого ураження радіолокаційну станцію противника знищено вщент разом з екіпажом.

– ідеться у повідомленні.

Окремо вказується, що вже сім РЛС такого типу знищено операторами тактичної групи "Медоїд"

Нагадаємо

Оператори безпілотників українського спецназу виявили та знищили кілька російських цілей у Донецьку, зокрема склад боєприпасів, БПЛА та ретрансляційну станцію, а також ліквідували трьох російських окупантів.

Популярні

Новини по темі

Греція відвідає глобальний саміт миру  у Швейцарії 

 • 30243 переглядiв