na-limano-kupyanskomu-napryamku-rosiyani-ne-mozhut-pidiyti-do-zsu-blizhche-nizh-na-tri-kilometri-dibrov

На Лимано-Куп’янському напрямку росіяни не можуть підійти до ЗСУ ближче ніж на три кілометри - Дібров

 • 531734 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Окупанти на Лимано-Куп’янському напрямку не можуть наблизитися до передової ближче, ніж на 3 кілометри. Про це в ефірі телемарафону повідомив старший лейтенант, начальник служби зв'язків з громадськістю 21 ОМБр Сергій Дібров, пише УНН.

Цитата

«Судячи з того, що відбувається ми бачимо, що там стоїть регулярна російська армія, скоріш за все це піхотні механізовані підрозділи, тобто є піхота є бронетехніка. Але бронетехніка не наважується наближатися до передової досить близько, тому що насиченість протитанкових засобів зараз висока і безпілотні апарати та FPV дрони працюють так, що ближче ніж на 3 кілометри підходити до нас вже жахливо»,- сказав Сергій Дібров.

Деталі

Кожен раз, коли ворог хоче наблизитися, йому треба робити спецоперацію, залучати розвідку та чекати погодних умов, щоб не потрапити під український вогонь, йдеться в повідомленні.

Також Сергій Дібров зазначає, що вже не спостерігається з боку росіян великих наступів та «м’ясних штурмів».

«Вони вже не йдуть у божевільні штурми, вони вже не використовують вогневі вали, як були влітку минулого року, коли вони міста рівняли з землею. Вони вже економлять снаряди, вони вже турботливо ставляться до своєї техніки, тобто щось у них сталося»,- повідомив Дібров.

Загалом ворожі обстріли інтенсифікувалися. В основному це сталося через покращення погодних умов. Це й артилерійські обстріли, але переважно це важке піхотне озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни збільшили інтенсивність наступальних дій на Лимано-Куп'янському напрямку – речник

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Афганістані стався черговий потужний землетрус

     • 459445 переглядiв