na-kyivshchyny-dosi-likvidovuiut-pozhezhu-cherez-ataku-rf-zalucheno-202-fakhivtsiv-i-67-odynyts-tekhniky

На Київщини досі ліквідовують пожежу через атаку рф: залучено 202 фахівців і 67 одиниць техніки

 • 37573 переглядiв

Станом на 15:30 у Київські області продовжують ліквідувати пожежу на промисловому промислових обʼєктів, яка виникла внаслідок  атаки рф. До робіт залучили 202 фахівців, а також 67 одиниць техніки. Крім того, вже відомо про 3 будинки, пошкоджених через падіння уламків.  Про це повідомив у середу голова ОВА Руслан Кравченко, передає УНН.

Станом на 15:30 на місці події працюють пожежно-рятувальні підрозділи Київської області, міста Києва, Укрзалізниці та державного підприємства "Бориспіль". До ліквідації наслідків залучено 202 фахівці, а також 67 одиниць техніки, зокрема, пожежно-насосні станції, автомобілі повітряно-пінного гасіння, мотопомпи, пожежні потяги тощо

- написав Кравченко у Facebook.

Кравченко також повідомив, що за оперативними даними, внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей зросла кількість пошкоджених приватних будинків. Вже відомо про 3 будинки, один із яких згорів вщент. Крім того, пошкоджено господарські приміщення, гаражі, склади одного з підприємств та АЗС.

Доповнення

Внаслідок падіння уламків на Київщини одна людина отримала поранення – різану рану ноги. Медичну допомогу йому надали на місці. Від госпіталізації він відмовився.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вибух пролунав у Кривому Розі: що відомо

     • 26719 переглядiв

    У "Дії" запускають послугу "е-Підприємець" - Федоров

     • 17690 переглядiв