na-kyivshchyni-vidbulys-viiskovi-navchannia-iz-vidbyttia-ymovirnoho-nastupu-voroha-v-henshtabi-pokazaly-foto

На Київщині відбулись військові навчання із відбиття ймовірного наступу ворога: в Генштабі показали фото

 • 37250 переглядiв

На Київщині завершилися командно-штабні навчання угруповання сил оборони Києва, під час яких військовослужбовці відпрацьовували спільні дії з відбиття можливого наступу противника.

Сьогодні, 13 червня в Київській області  закінчились командно-штабні навчання угруповання сил і засобів оборони міста Київ. Бійці відпрацьовували спільні дії для відбиття ймовірного наступу ворога. Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, передає УНН

"Наземні, річкові, безпілотні, протиповітряні та протидиверсійні – всі складові угруповання в рамках навчань відпрацьовували злагодженість спільних дій щодо відбиття ймовірного наступу ворога", - розповіді у Генштабі. 

За задумом навчань українські бійці провели оборонну операцію в умовах активного застосування противником всього спектру наступального озброєння та дій диверсійно-розвідувальних груп.

Як розповіли в Генштабі, військові частини зі складу угруповання  показали високу результативність, оперативність та злагодженість під час проведення оборонної операції.

Нагадаємо 

5 в Києві та Київській області стартували масштабні військові навчання із залученням техніки. 

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі