na-kupiansko-lymanskomu-napriamku-vidbyto-27-atak-znyshcheno-196-okupantiv-fito

На Куп'янсько-Лиманському напрямку відбито 27 атак, знищено 196 окупантів - Фітьо

 • 32893 переглядiв

Сили оборони за минулу добу відбили 27 ворожих атак на Купʼянсько-Лиманському напрямку. Збройні сили України знищили 196 окупантів на цьому напрямку та 79 одиниць техніки. Про це повідомив начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних військ підполковник Володимир Фітьо в ефірі телемарафону у четвер, передає кореспондент УНН.

За минулу добу на Купʼянсько-Лиманському напрямку було відбито 27 ворожих атак. Противник завдав 4 авіаудари та застосував 54 дронів-камікадзе по українських позиціях – кількість дронів досить не властивою для цієї ділянки фронту, раніше було до 30

- сказав Фітьо.

Він уточнив, що 6 атак було відбито на Куп’янському та 21 - на Лиманському напрямку.

"Звичайно, велика кількість артилерійських та мінометних обстрілів було за минулу добу на вказаному напрямку. Десь 28. Але вдалося ліквідувати 196 рашистів та знищити 79 одиниць військової техніки", – додав Фітьо.

Речник розповів, що вдалося знищити 6 танків Т-72, 10 ворожих ББМ та 2 БТР.

Нагадаємо

Володимир Фітьо повідомляв, що по всій лінії фронту у смузі відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" російські окупанти активізувалися, ворог наступає. Українські військові в активній обороні, дають відсіч й за нагоди переходять до атакувальних дій.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Reuters: Йорданія завдала удару по Сирії - є загиблі

     • 29379 переглядiв