na-khersonschini-zneshkodili-ponad-2-5-tisyachi-vibukhonebezpechnikh-predmetiv-mvs

На Херсонщині знешкодили понад 2,5 тисячі вибухонебезпечних предметів - МВС

 • 291573 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. На деокупованих територіях Херсонської області знайшли та знешкодили понад 2,5 тисячі вибухонебезпечних предметів. Про це повідомила речниця МВС України Альона Матвєєва під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

"Піротехнічними підрозділами ДСНС і вибухотехнічними службами Нацполіції було обстежено понад 50 га землі, оглянуто понад 80 км лінії електропередач, а також обстежено понад 200 км автошляхів і 19 км газопроводу. Загалом було знайдено і знешкоджено понад 2,5 тисячі вибухонебезпечних предметів", - сказала вона.

Деталі

За словами речниці, перед виходом з Херсону російські військові не тільки підривали мостові переправи, а й докладали максимальних зусиль, щоб критична інфраструктура регіону, зокрема енергозабезпечення і газове постачання, не працювала. 

Вона зазначила, що наразі на території Херсонської області проводять стабілізаційні заходи - огляд територій та розмінування.

Нагадаємо

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що наразі в Україні залишаються замінованими понад 170 тисяч квадратних кілометрів території.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетний удар по Дніпру: кількість постраждалих зросла до 14

     • 414705 переглядiв

    Нацвідбір на Євробачення-2023: оголосили фіналістів

     • 724774 переглядiв

    Ракетний удар по Дніпру: кількість постраждалих зросла до 8

     • 283618 переглядiв