na-kharkivshchyni-mozhut-posylyty-prymusovu-evakuatsiiu

На Харківщині можуть посилити примусову евакуацію

 • 18841 переглядiв

Примусова евакуація сімей з дітьми може бути посилена на Куп'янському напрямку Харківської області через збільшення "сірої зони".

На найближчій Раді оборони Харківської області буде розглянуто питання про примусову евакуацію сімей з дітьми на Куп'янському напрямку через збільшення "сірої зони". Про це розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, передає УНН.

Щодо Куп'янського напрямку, враховуючи, що сіра зона дещо збільшилася, ми розглядаємо і будемо приймати рішення на найближчій Раді оборони області щодо обов'язкової евакуації в примусовий спосіб сімей з дітьми

- каже Синєгубов.

За його словами, про примусову евакуацію йдеться в кількох населених пунктах - там залишаються десятків сімей. Також на Борівському напрямку Ізюмського району місцеві органи влади планують здійснити евакуацію родин з дітьми.

Під евакуацію підпадають 13 населених пунктів і приблизно 20 сімей. Невелика кількість, але ми маємо вжити всіх заходів щодо евакуації, тому що самостійно люди виїжджати не хочуть

- додав Синєгубов.

Нагадаємо

За перше півріччя цього року на Харків та Харківську область прийшлося понад 2 тисячі ворожих ударів, майже 750 з яких були завдані КАБами. При цьому безпосередньо по місту Харкову було нанесено понад 100 ракетних ударів.

Ірина Колеснік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині можуть посилити примусову евакуацію

     • 18841 переглядiв

    За мера Мукачева Балогу внесли заставу

     • 13104 переглядiв