na-kharkivschini-zatrimali-cholovika-za-narugu-nad-mogilami

На Харківщині затримали чоловіка за наругу над могилами

 • 12008 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. За підозрою у крадіжці з кладовища поліція викрила 39-річного мешканця Красноградщини Харківської області. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в області. 

Із відповідною заявою до правоохоронців звернулася мешканка Красноградського району. Жінка повідомила, що з місця поховання родички зникли металеві труби. Аналогічні заяви також надходили до поліції з грудня 2019 року. Жителі з різних сіл району скаржилися, що місця поховання їх родичів були пошкодженні. 

В ході оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 39-річний безробітний місцевий мешканець, який в минулому неодноразово вчиняв крадіжки. 

Чоловік зізнався у скоєному та пояснив, що викрадав різні елементи з могил та збував їх, щоб заробити на життя. Речові докази вилучені та направлені на експертизу.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Бершадською місцевою прокуратурою Вінницької області погоджено та вручено письмове повідомлення про підозру місцевому неповнолітньому, який вчинив наругу над 12 могилами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині затримали чоловіка за наругу над могилами

     • 12008 переглядiв

    Синоптики розповіли про погоду на завтра

     • 26238 переглядiв

    У ДБР назвали імена заступників Венедіктової

     • 20719 переглядiв

    Оржель порадив дітям шахтарів "шукати іншу професію"

     • 44086 переглядiв