ukenru
na-khadzhibeyskomu-mostu-vidkrili-rukh-po-vidremontovanim-smugam

На Хаджибейському мосту відкрили рух по відремонтованим смугам

 • 16842 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. На Одещині відкрили рух по відремонтованим смугам Хаджибейського мосту з випередженням графіка. Про це розповів керівник Одеської ОДА Максим Куций, передає УНН з посиланням на пресслужбу ОДА.

"Вдячний будівельникам за швидкий темп! Після свят вони перейдуть до ремонту лівої частини мосту. Наразі там вже розпочали роботи з розширення проїзду", — зазначив Максим Куций.

За даними ОДА, на правій стороні мосту облаштоване асфальтобетонне покриття у нижньому та верхньому шарі. Капітальний ремонт передбачає розширення проїзджої частини мосту. До початку ремонту тут були відкриті три смуги, під час ремонтних робіт – рух звузився до двох смуг.

Це створювало значні ускладнення для відпочивальників, адже дорога М-05 звужувалася на мості.

"Зараз для проїзду відкриті 5 смуги руху – три відремонтовані, і дві – які планується почати ремонтувати після свят, присвячених Дню Незалежності. Повністю завершити ремонт мосту заплановано навесні 2021 року", - зазначили в ОДА.

Як повідомляв УНН, Президент України Володимир Зеленський заявив, що менше ніж за рік в країні буде побудовано 5 тис. км доріг.

Українські Національні Новини

Політика