na-fronti-vidbulosia-125-boiovykh-zitknen-henshtab

На фронті відбулося 125 бойових зіткнень – Генштаб

 • 104915 переглядiв

Генштаб повідомив про 125 бойових зіткнень на фронті. Найактивніші бої відбуваються на Покровському, Курахівському, Лиманському, Краматорському та Времівському напрямках.

Найгарячішою сьогодні залишалася ситуація на Покровському та Курахівському напрямках, також ворог досить активний на Лиманському, Краматорському та  Времівському напрямках. Про це повідомив Генштаб у вечірньому зведенні, передає УНН.

Деталі

На Харківському напрямку ворог п’ять разів атакував неподалік Глибокого, Тихого та Сотницького Козачка. Всі атаки успішно відбиті нашими захисниками.

На Куп’янському напрямку загарбники протягом дня вісім разів намагалися просунутися до наших позицій неподалік Синьківки, Стельмахівки та Петропавлівки. Сім атак противника відбито Силами оборони. Бої продовжуються.

На Лиманському напрямку окупанти атакували 11 разів в районах Макіївки, Невського та Серебрянського лісу. Досі точиться одне боєзіткнення, решту - наші воїни зупинили.

На Сіверському напрямку ворог вісім разів в продовж дня безуспішно намагався прорвати нашу оборону в районах Верхньокам’янського та Івано-Дар’ївки. Бій в районі Верхньокам’янського продовжується.

На Краматорському напрямку активність агресора вилилась в десять бойових зіткнень. Сім атак поблизу Часового Яру, Нового та в напрямку Новомаркового захлинулись. Три боєзіткнення триває. Загарбники зазнають втрат.

На Торецькому напрямку наші війська відбивали шість атак противника поблизу Північного та Нью-Йорка. Дві атаки відбито, противник успіху не мав, тривають бої у чотирьох локаціях. Ситуація контрольована.

Ворог 27 раз намагався вклинитися в нашу оборону на Покровському напрямку, зокрема, в районах населених пунктів Воздвиженка, Новоселівка Перша, Новоолександрівка, Вовче та Карлівка. Шість атак тривають.

На Курахівському напрямку ворог 29 разів атакував наші позиції. Найбільшу активність проявив у районі Костянтинівки та Парасковіївки, де укранські воїни відбили 22 атаки, п’ять боєзіткнень триває. Також досі точаться бої біля Красногорівки.

На Времівському напрямку наші війська відбивали 12 атак противника поблизу Костянтинівки та Водяного – сім атак відбито, ще п’ять триває.

Два рази окупанти безуспішно штурмували наші позиції на Оріхівському напрямку, поблизу Малої Токмачки та в напрямку Новодарівки.

На Придніпровському напрямку противник не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Дві невдалих спроби штурмувати позиції українських воїнів було здійснено агресором сьогодні.

Генштаб: на фронті відбулося 99 боєзіткнень, найактивніші бої на Покровському напрямку23.07.24, 23:42

Популярні

Новини по темі

На фронті відбулося 125 бойових зіткнень – Генштаб

 • 104915 переглядiв

У Дніпрі сталася стрілянина

 • 22032 переглядiв

FOX News Media пропонує дебати між Трампом і Гарріс 17 вересня

 • 35615 переглядiв

Україна програла Іраку у дебютному матчі на Олімпіаді

 • 20002 переглядiв