ukenru
na-donbasi-zafiksovano-visim-vorozhikh-obstriliv

На Донбасі зафіксовано вісім ворожих обстрілів

 • 8357 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. З початку цієї доби в зоні проведення операції Об’єднаних сил російсько-окупаційні війська 8 разів порушили режим припинення вогню, передає УНН із посиланням на зведення пресцентру штабу ООС.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 5 обстрілів позицій Об'єднаних сил, а саме двічі неподалік Водяного з напрямків Пікузів та Ужівки – з мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська – зі стрілецької зброї; неподалік Опитного з напрямку Спартака – зі стрілецької зброї; поблизу Новомихайлівки з напрямку Сигнального – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

А в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 3 обстріли позицій Об'єднаних сил, а саме в районі Зайцевого – з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї; поблизу Шумів з напрямку "Шахта 6-7" – з міномета калібру 82 мм та автоматичного гранатомета; неподалік Новозванівки з напрямку Калинового – зі станкового протитанкового гранатомета.

"Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було", - проінформували у штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загинула 21-річна військова

Нагадаємо, 29 вересня бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП