na-dnipropetrovshchyni-cherez-udary-rf-odyn-zahyblyi-ta-10-postrazhdalykh-pokazaly-naslidky

На Дніпропетровщині через удари рф один загиблий та 10 постраждалих: показали наслідки

 • 19546 переглядiв

Внаслідок російських ударів у Дніпропетровській області загинув 1 чоловік, 10 постраждали. У Дніпрі ракетна атака спричинила пожежу, в Нікополі обстріли артилерією та дронами.

У Дніпропетровській області внаслідок ударів російських військ минулої доби один загиблий та десятеро постраждалих, повідомили у Національній поліції у вівторок, показавши наслідки ворожої атаки, пише УНН.

Деталі

За даними поліції, учора, 2 вересня, весь день ворог обстрілював Нікопольський район з різного озброєння, а ввечері поцілив по Дніпру ракетами.

"Внаслідок ракетної атаки на місто Дніпро загинув чоловік, ще шестеро людей отримали поранення", - повідомили у поліції.

Як повідомили у ДСНС, рятувальники ліквідували наслідки ворожого ракетного удару по Дніпру. На місці події, як вказано, виникла пожежа, яку рятувальники оперативно приборкали. 

Впродовж вчорашнього дня, за даними поліції, ворог гатив по місту Нікополю з артилерії та дронами-камікадзе. "Внаслідок російських обстрілів поранено чотирьох жінок: вони отримали травми різного ступеня тяжкості, їм надали необхідну медичну допомогу", - зазначили у поліції.

Також під атаками армії рф перебували Покровська та Марганецька громади. Сьогодні, 3 вересня, росіяни відновили атаки по райцентру. Пошкоджено адмінбудівлю, повідомили у поліції.

У Дніпрі від ворожого ракетного удару загинув цивільний, шестеро поранені03.09.24, 07:48

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Гендиректор МАГАТЕ їде на ЗАЕС

     • 22289 переглядiв

    Справу Шуфрича скерували до суду

     • 19971 переглядiв

    "Шахед" залітав до білорусі на 20 хвилин уночі - "Гаюн"

     • 14368 переглядiв