na-dnipropetrovschini-komandir-rozvidvzvodu-zaklav-u-lombard-ratsiyi-ta-kvadrakopteri-na-piv-milyona-griven-ofis-genprokurora

На Дніпропетровщині командир розвідвзводу заклав у ломбард рації та квадракоптери на пів мільйона гривень — Офіс Генпрокурора

 • 1021842 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. На Дніпропетровщині командир одного з розвідувальних взводів викрав військове майно на пів мільйона гривень та заклав його у ломбард. Про це повідомили в Офісі Генпрокурора, пише УНН.

Цитата

“За даними слідства, командир розвідувального взводу викрав ввірене йому військове майно — чотири комплекти портативних радіостанцій спеціального призначення та два квадрокоптери загальною вартістю 500 тис грн.

Він здав це військове майно в ломбарди на території Дніпропетровської області, за що отримав грошові кошти, якими розпорядився на власний розсуд”, — повідомили в Офісі Генпрокурора.

Деталі

Викритому на крадіжці командиру оголосили підозру у викраденні військового майна (ч. 4 ст. 410 КК України). Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник військової частини Миколаївщини безпідставно нараховував майже 5,5 млн грн виплат підлеглим — ДБР 

Нагадаємо

Раніше, УНН писав про воєнкома на Дніпропетровщині, який під час повномасштабної війни придбав майна на 350 тисяч доларів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі