ukenru
na-dnipropetrovschini-avto-zletilo-u-kyuvet-pislya-chogo-vrizalosya-u-reklamniy-schit

На Дніпропетровщині авто злетіло у кювет, після чого врізалося у рекламний щит

 • 10808 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. На Дніпропетровщині жінка-водій не впоралася з керуванням та злетіла у кювет, після чого авто врізалося у рекламний щит. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

"13-го січня о 07:29 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась у Петриківському районі на автошляху Т-0414 поблизу села Єлизаветівка", - сказано у повідомленні.

По прибуттю співробітників ДСНС встановлено, що водій легкового автомобіля Opel Omega не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та допустив зіткнення з рекламним щитом. Внаслідок чого пасажирку затисло в автомобілі.

"Рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували жінку, 1996 року народження з пошкодженої автівки. Працівниками швидкої медичної допомоги постраждалу з попередні діагнозом "забиття плеча та перелом кістки голеностопи" направлено до комунального закладу "Кам’янська міська лікарня швидкої медичної допомоги" у відділення травматології", - повідомили надзвичайники.

До надання допомоги залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

Нагадаємо, у Києві на бульварі Дружби Народів автомобіль зіткнувся з бетонним стовпом, перекинувся на дах та одразу загорівся. Внаслідок чого одна загинула людина, четверо осіб травмовано. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП