na-chernihivshchyni-avariini-vidkliuchennia-cherez-ataku-rf-u-susidnomu-rehioni-voroh-atakuvav-krytychnu-infrastrukturu

На Чернігівщині аварійні відключення через атаку рф у сусідньому регіоні, ворог атакував критичну інфраструктуру

 • 15562 переглядiв

Російські війська вночі завдали удар по об'єкту критичної інфраструктури у Чернігівській області, спричинивши пожежу, її було локалізовано за кілька годин, повідомив у суботу голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус у Telegram. За даними Чернігівобленерго, через атаку рф у сусідньому регіоні на Чернігівщині ввели графіки аварійних відключень електроенергії, пише УНН.

Деталі

"Ворог продовжує атакувати обʼєкти енергопостачання. Вночі завдано удару по обʼєкту критичної інфраструктури на Чернігівщині. Через влучання виникла пожежа, яку за кілька годин локалізували", - написав Чаус.

Спочатку голова ОВА повідомив, що загрози електропостачанню немає. Але згодом в АТ "Чернігівобленерго" зазначили, що вводяться аварійні відключення.

"О 09:04 отримали команду від НЕК "Укренерго" про введення чотирьох черг графіка аварійних відключень (ГАВ). Причини, думаємо, детально пояснювати не треба - рашисти спричинили серйозні неполадки на енергооб'єктах сусіднього регіону. Отож, відключаємо 1, 2, 3 та 4 черги ГАВ", - вказали у компанії у Telegram.

На Сумщині ввели графіки аварійних відключень після нічної атаки рф19.10.24, 09:24

Популярні

Новини по темі

Експорт Китаю до росії досяг рекорду на тлі санкцій

 • 14078 переглядiв

34 бійці "Азову" повернулися з російського полону

 • 16236 переглядiв

Заморозки та туман: прогноз погоди на сьогодні

 • 16083 переглядiв