na-bukovyni-rozsliduiut-katuvannia-dytyny-matir-pidozriuiut-u-tomu-shcho-posadyla-syna-na-lantsiuh

На Буковині розслідують катування дитини: матір підозрюють у тому, що посадила сина на ланцюг

 • 12451 переглядiв

У Чернівецькій області поліція розслідує факт катування дитини. 34-річна жінка прив'язувала 10-річного сина ланцюгом за ногу, пояснюючи це методом виховання. Дитину вилучили з сім'ї.

У Чернівецькій області поліцейські розпочали слідство за фактом катування дитини - підозрюють матір у тому, що посадила малолітнього сина на ланцюг, повідомили у ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

До поліції звернулася староста Старостинського округу, яка, проходячи повз подвір’я 34-річної жительки Мамаївської громади, "помітила прив’язаного ланцюгом хлопчика".

"Жителька Чернівецького району прив’язувала 10-річного сина ланцюгом за ногу та утримувала його у дворі", - вказали у поліції.

"10-річного хлопчика вилучили з сім’ї, наразі він перебуває в дитячій лікарні", - повідомили у поліції.

Як повідомляється, жінка самостійно виховує ще чотирьох синів віком 3, 4, 6 та 7 років, також має 14-річну донечку, яка постійно проживає з бабусею. "До прийняття фахівцями відповідного рішення, вони перебувають під наглядом бабусі та дідуся, які проживають окремо", - вказали у поліції.

Свої злочинні дії мати, як повідомляється, пояснила "методом виховання, аби її малолітній син не бешкетував та не втікав з дому".

Відкрито кримінальне провадження за ст. 127 (Катування) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Жінка побила та вкусила півторарічного сина, вкладаючи спати: суд призначив лікування31.07.24, 14:02

Популярні

Новини по темі

Сили оборони збили російський Су-34 над курською областю

 • 21075 переглядiв