ukenru
na-bukovini-zatrimali-grupu-nelegaliv-z-aziyi-yaki-pryamuvali-do-rumuniyi

На Буковині затримали групу азіатських мігрантів, які прямували до Румунії

 • 10839 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. На Буковині затримали трьох нелегальних мігрантів з Азії, які прямували через український кордон до Румунії. Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби, передає УНН.

"Виявили правопорушників біля кордону прикордонники відділу "Мамалига" Чернівецького загону в ході реалізації інформації оперативних співробітників та за їх участі. Вони пробиралися до Румунії сьогодні на світанку. Їх зупинили на околиці н.п. Костичани. З їх слів стало відомо, що двоє із них прибули з Індії, ще один із Пакистану", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наразі перевіряється інформація щодо можливої причетності осіб, які допомагали іноземцям у незаконній подорожі.

В ДПСУ також поінформували, що на Закарпатті на одного із організаторів незаконного переміщення нелегалів через кордон, жителя Рахіва, відкрито кримінальне провадження. Українця затримали на початку червня на ділянці відділу прикордонної служби "Ділове". Він намагався переправити через кордон України до Румунії двох громадян Туреччини.

Як повідомляв УНН, в аеропорту "Бориспіль" дівчина намагалась дати хабара начальнику прикордонного контролю, аби в Україну пропустили громадянина Ірану.

Українські Національні Новини

Суспільство