na-bukovini-dvoye-patsiyentiv-u-tyazhkomu-stani-v-odnogo-covid-19-v-inshogo-pidozra

На Буковині двоє пацієнтів у тяжкому стані: в одного COVID-19, в іншого підозра

 • 10565 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. На Буковині у лікарні перебувають двоє людей у тяжкому стані, в одного з них - COVID-19, в іншого - підозра. Ще семеро людей у лікарнях - на неінвазивній вентиляції легень. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Чернівецької ОДА.

"У реанімаційних відділеннях медичних закладів Буковини перебуває 7 пацієнтів на неінвазивній вентиляції легень", - повідомили в ОДА.

Як зазначається, одному хворому надають допомогу в Сокирянській ЦРЛ, одному – у Глибоцькій ЦРЛ, трьом – в обласній клінічній лікарні. У всіх цих недужих підтверджено інфікування COVID-19.

Також двоє пацієнтів на неінвазивній вентиляції легень перебувають у Чернівецькій міській лікарні №1. У одного з них діагностовано коронавірус, у іншого – підозра на COVID-19.

"Крім того, у важкому стані ще 2 пацієнтів. Один з них у Хотинській ЦРЛ (з підтвердженим COVID-19), та один у Сторожинецькій ЦРЛ (з підозрою). Вони на кисневій дотації", - додали в ОДА.

Повідомляється, що переважна більшість цих пацієнтів – старшого віку. Як правило, недуга протікає важко у людей, які мають супутні патології, наприклад, цукровий діабет, серцево-судинні хвороби або надмірну вагу.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано вже 549 випадків COVID-19, з них 13 - летальні.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Вінниччині зросла кількість хворих на коронавірус

     • 13342 переглядiв

    Біля Катеринівки на російській міні підірвався військовий

     • 10409 переглядiв

    На кордоні з РФ виявили двох порушників карантину

     • 11477 переглядiв