na-avdiivskomu-napriamku-zsu-strymuiut-voroha-u-mezhakh-berdychiv-orlivky-i-tonenkoho-lykhovii

На Авдіївському напрямку ЗСУ стримують ворога у межах Бердичів, Орлівки і Тоненького - Лиховій

 • 31242 переглядiв

Оперативна ситуація на Авдіївському напрямку стабілізується, Збройні сили України стримують російські війська в межах Бердичева, Орлівки та Тоненького.

На Авдіївському напрямку в межах населених пунктів Бердичів, Орлівки та Тоненького оперативна обстановка стабілізується. Збройні сили України стримують ворога в межах цих населених пунктів, розповів в ефірі телемарафону розповів начальник відділу зв'язків з громадськістю ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій, передає УНН.

За минулу добу наші захисники відбили 14 ворожих штурмів в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка і Тоненьке, а також Невельське Донецької області. За тими даними, які є підтвердженими, в районі цих трьох сіл, які найбільше всіх цікавлять: Бердичі, Орлівка та Тоненьке оперативна обстановка стабілізується. Там наші сили стримують ворога в межах цих населених пунктів. Тривають бойові дії, тривають бойові зіткнення, але немає підстав говорити, що ворог атакував, або захопив ці населені пункти. 

- сказав Лиховій.

Він наголосив, що лінія бойового зіткнення має свою динаміку, ворог подекуди має локальні успіхи щодо деяких позицій.

Протягом доби відбулося 71 бойове зіткнення – Генштаб03.03.24, 07:00

Нагадаємо

Після збиття чергових ворожих літаків, окупанти знизили інтенсивність штурмових дій і авіаударів на Таврійському напрямку.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На півдні знизилася активність ворожої авіації - Гуменюк

     • 29340 переглядiв