mzs-rf-peredalo-khamas-spisok-imovirnikh-zaruchnikiv-v-ugrupovanni-obitsyayut-opratsyuvati-bo-divlyatsya-na-rosiyu-yak-na-nayblizhchogo-druga

мзс рф передало ХАМАС список імовірних заручників: в угрупованні обіцяють опрацювати, бо "дивляться на росію як на найближчого друга"

 • 62194 переглядiв

Деталі

Керівник відділу із зовнішніх зв'язків ХАМАС Муса Абу Марзук визнав, що раніше рф передала дані про людей із подвійним громадянством. Зокрема він додав, що ХАМАС шукає людей з російського списку.

Цитата

"Від російської сторони, через мзс, ми отримали список громадян, які мають подвійне громадянство. Ми до цього списку дуже уважно ставимося і ретельно будемо опрацьовувати, тому що ми дивимося на росію як на нашого найближчого друга", - сказав представник збройного формування ХАМАС.

"Це складно, але ми шукаємо. І щойно знайдемо, то відпустимо", - заявив він.

Доповнення

Слід зазначити, що раніше ХАМАС звільнив кілька ізраїльських заручників, яких утримували в секторі Газа. Речник військового крила ХАМАС, який має псевдонім Абу Обейда, на початку цього тижня заявив, що ізраїльських заручників звільняють з «гуманітарних причин» за посередництва Єгипту та Катару.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі