my-vyrishymo-koly-pashynian-zapevnyv-shcho-virmeniia-vyide-z-odkb

"Ми вирішимо, коли": Пашинян запевнив, що Вірменія вийде з ОДКБ

 • 14016 переглядiв

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян, виступаючи в парламенті допустив, що Єреван може вийти з очолюваної рф Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ) через невиконання організацією своїх зобов'язань.

Єреван може вийти з Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ), організація, яку очолює рф. Про це в під час виступу в парламенті заявив вірменський прем'єр-міністр Нікол Пашинян, пише "Радіо Азатутюн", передає УНН.  

Деталі

Відповідаючи на питання щодо можливості виходу з ОДКБ Пашинян сказав, що деякі члени цього альянсу не виконали договірних зобов'язань і "спланували війну проти нас разом із Азербайджаном".

Він також наголосив, що Єреван не має наміру повертатись в ОДКБ.

Ми вийдемо (з ОДКБ. – Ред.), ми вирішимо, коли (...) Думаєте, повернемось назад? Ні, іншого шляху немає. Не турбуйтеся, назад не повернемося

- заявив Пашинян.

Вірменія більше не може покладатись на рф у своїх військових потребах - Пашинян02.02.24, 12:04 • [views_22660]

Нагадаємо

Це вже не вперше Пашинян заявив про можливий вихід з ОДКБ. Раніше прем’єр-міністр Вірменії заявив, що у Єревані допускають вихід з Організації Договору про колективну безпеку, якщо так і не отримають пояснення від ОДКБ щодо їхньої "зони відповідальності" у Вірменії.

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На Волині горіло виробниче підприємство

     • 11439 переглядiв