mozhlyvo-syn-buv-yak-spivuchasnyk-ale-ne-viriu-shcho-vbyvav-mama-pidozriuvanoho-u-vbyvstvi-farion

"Можливо син був як співучасник, але не вірю, що вбивав": мама підозрюваного у вбивстві Фаріон

 • 20904 переглядiв

Мати В'ячеслава Зінченка, підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, вважає, що син міг бути співучасником, але не вбивцею. Вона стверджує, що син любить привертати увагу, але не здатний на вбивство.

Мама В’ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві мовознавиці та професорки Львівської політехніки Ірини Фаріон, Олена Зінченко вважає, що її син не вбивав Фаріон, а можливо, був як співучасник. Про це Зінченко розповіла в журналістам "Слідства.Інфо", передає УНН.

Деталі

Мама підозрюваного, що бачила оприлюднені фото та відео правоохоронців, на яких зображений підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон, але переконана, що виконавець ніколи не буде так сильно привертати до себе увагу.

Гуляти містом Слава любить, привертати увагу може, він це завжди робив, але вбивати - ні. Знаючи свого сина, я впевнена, що він це не робив. Хлопець на відео поліцейських сидить, слідкує чи ходить вулицями - це зафіксували камери. Але ніде немає моменту пострілу. Можливо син був як співучасник або для привернення уваги, але не вірю, що вбивав

- каже мама.

За її словами, останні тижні нічого підозрілого у поведінці свого сина не помічала, а мотивів для вбивства у нього не було та вважає, що хлопець в окулярах з фотографії поліцейських - має більш загорілу шкіру та худорляву статуру, на відміну від її сина.

"Він був дуже-дуже файний хлопець. Саме файний, з усіх боків. Я не вірю, що він міг застрелити людину, можливо, його хтось використав для відвертання уваги у момент злочину. Він завжди привертав увагу, був капітаном футбольної команди довгий час. Фінансами сина забезпечував батько, додатково Слава заробляв в інтернеті на криптовалюті", - додає жінка.

Також вона розповіла, що її син був тривалий період у Львові минулої весни, він навчався в академії "Dronarium" на оператора БПЛА. 

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Правоохоронці перевіряють підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон на причетність до неонацистського руху, центр якого знаходиться в росії.

Галицький районний суд Львова відправив Вячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон, під варту без можливості внесення застави.

Сам Зінченко не визнає своєї провини. 

Популярні

Новини по темі

Збірна Китаю здобула перше "золото" Олімпіади-2024

 • 19717 переглядiв