ukenru
moz-ne-informuvalo-oleksandrivsku-likarnyu-pro-neobkhidnist-priynyattya-patsiyentiv-z-koronavirusom

МОЗ не інформувало Олександрівську лікарню про необхідність прийняття пацієнтів з коронавірусом

 • 24226 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Олександрівська клінічна лікарня Києва не отримувала від Міністерства охорони здоров’я інформації про те, що, у разі виявлення пацієнтів з уханським коронавірусом у столиці, їх направлятимуть до цієї лікарні. Про це УНН повідомив співрозмовник у медичному закладі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Борисполі" не створили медичного штабу, як це пропонував Президент

"Ми дізналися про це з брифінгу, на якому представник Центру громадського здоров’я повідомив, що, у випадку виявлення пацієнтів з підозрою на зараження цим вірусом, їх направлятимуть до нашого закладу. Лікарня потенційно готова, але офіційного повідомлення ми не отримували", - сказав співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві зареєстровано випадок коронавірусу

Нагадаємо, генеральний директор ЦГЗ МОЗ України Ігор Кузін днями заявив під час брифінгу, що Олександрівська клінічна лікарня є тим закладом, куди у Києві будуть спрямовувати пацієнтів у разі підозри на уханський коронавірус.

Як повідомляв УНН, кількість загиблих у результаті спалаху коронавірусу в Китаї в понеділок, 27 січня, зросла до 81. Загальна кількість підтверджених випадків захворювання у Китаї виросла приблизно до 2744.

Українські Національні Новини

Політика