moskvu-siti-vzhe-chas-pereymenovuvati-u-bavovna-siti-yusov-pro-vibukhi-u-moskvi

"Москву-сіті" вже час перейменовувати у "Бавовна-сіті": Юсов про вибухи у москві

 • 1100269 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, коментуючи вибухи у москві в ефірі національного телемарафону, зазначив, що через подібні інциденти "Москву-сіті" можна перейменувати у "Бавовна-сіті". Він додав, що питання, щоб таких випадків було більше, "в розвитку", пише УНН.

Цитата

"Так часто там відбуваються подібні дії, події, інциденти, що можна перейменовувати. Це вже не "Москва-сіті", а "Бавовна-сіті". Нікого особливо це не дивує, навпаки, я розумію, що багатьом українцям хочеться побачити ще більше, активніше і масштабніше. Це питання в розвитку", - заявив представник ГУР.

Деталі

Він зауважив, що режим російського диктатора володимира путіна кинув сили і засоби, які мали захищати територію російської федерації, зокрема москву, від "неопізнаних літаючих об'єктів" на тимчасово окуповані українські території.

"Цим він залишив небо над москвою абсолютно дірявим, то це питання до самого режиму... І весь світ бачить ціну цим озброєнням, і позиції росії на ринку озброєнь світових безумовно стрімко падають вниз. Це видно з обсягів проданої і реалізованої продукції, яку рашисти намагаються продати у світі",- сказав Юсов.

Нагадаємо

У москві та підмосков'ї 23 серпня було чутно вибухи. РосЗМІ повідомляли про нібито атаку БПЛА та роботу ППО.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині армія рф вбила аграрія - ОВА

     • 481743 переглядiв