ukenru
mosiychuk-perekonuye-scho-tsillyu-teroristiv-buv-same-vin

Мосійчук переконує, що ціллю терористів був саме він

 • 10079 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Ігор Мосійчук дав свідчення слідчим СБУ стосовно теракту, який стався напередодні ввечері у Солом'янському районі столиці. Справу розслідують спільно СБУ та Наполіція, а також сам нардеп. Про це розповів народний депутат України на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Щойно більше трьох годин давав покази слідчому СБУ щодо обставин терористичного акту скоєного з метою мого вбивства. Маю основні три версії. Я не буду їх розголошувати через таємницю слідства", - повідомив він у Facebook.

За словами І.Мосійчука, розслідування проводить СБУ у взаємодії з Національною поліцією.

"Окреме розслідування веду я сам разом із друзями та колегами. Хочу запевнити всіх: ми знайдемо покидьків, які намагались вбити мене, і вбили двох невинних людей", - додав також депутат.

Він також підкреслив, що вибух, який стався 25 жовтня у Солом'янському районі, був скоєний навмисне, щоб зашкодити саме життю нардепа.

Нагадаємо, 25 жовтня у Києві на народного депутата Ігоря Мосійчука скоїли замах.

Як повідомляв УНН, сьогодні зранку рідні, близькі та колеги простилися у Києві із Михайлом Мормілем, підполковником міліції, колишнім співробітником МВС, який загинув внаслідок теракту в Києві.

Також сьогодні на Вінничині попрощалися із загиблим охоронцем нардепа Русланом Кушнірем. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП