ukenru
misiv-bi-yogo-ves-vechir-chempion-svitu-po-versiyi-wbc-silver-kinuv-viklik-usiku

Місив би його весь вечір: чемпіон світу по версії WBC Silver кинув виклик Усику

 • 19570 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Суперважковаговик Ділліан Уайт (24 перемоги 17 з яких КО, при 1 поразці), який володіє поясом чемпіона світу WBC Silver вважає, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик зіткнеться з великими труднощами, коли вирішить перейти в більш важкий дивізіон, повідомляє УНН з посиланням на Sky Sports.

"Усик перейде в суперважкий дивізіон, проте суперважковаговики – дуже великі і сильні хлопці, вони будуть бити його. Я б обрав іншу тактику на бій з українцем, як це зробив Тоні Беллью. Я би кидався на Усика по всьому рингу. Усик не повалить мене одним ударом. Я б місив його весь вечір, зробив би бій незручним для нього. Якщо він хоче великий бій, він його отримає. Я в грі. Якщо ти в топ-10, ми можемо зробити це", - наголосив британець.

Вайт вважає, що тиск на Усика є запорукою перемогу в очному протистоянні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик назвав список бажаних суперників у суперважкій ваговій категорії

"Не уявляю, щоб він (Усик – ред.) зміг перемогти сильного бійця із суперважкої категорії. Можливо, його переміщення і вплинуть на якогось ледачого важкоатлета. Але Усика можна закрити і перемогти. Його потрібно штовхати, на нього потрібно тиснути, бути жорстким", - сказав 30-річний боксер.

Про бій з Беллью: "Тоні відмінно виступив, але Усик виступив ще краще. Вважаю, Тоні виграв чотири раунди. Але такі суперники, як Усик, дуже дратують. Вони постійно крутяться навколо тебе і ловлять тебе легкими ударами, які поступово знижують концентрацію".

Примітно, що Уайт був присутнім на бою Усик – Беллью, що проходив на "Манчестер-арені".

Додамо також, Уайт у послужному списку має звитяги над такими бійцями, як Дерек Чісора, Роберт Хеленіус, лукас Браун, Джозеф Паркер, але поступився Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, 11 листопада Усик виграв поєдинок із британцем Белью.

Українські Національні Новини

Спорт