mikroavtobus-z-ditmy-perekynuvsia-na-vinnychchyni-dorohoiu-z-ekskursii-postrazhdaly-dvoie-doroslykh-i-5-pidlitkiv

Мікроавтобус з дітьми перекинувся на Вінниччині дорогою з екскурсії: постраждали двоє дорослих і 5 підлітків

 • 13747 переглядiв

У Вінницькій області мікроавтобус, що перевозив 17 дітей і 5 дорослих, перекинувся після повернення з екскурсії, в результаті чого постраждали 5 підлітків і 2 дорослих, розпочато кримінальне розслідування.

У Вінницькій області сталася ДТП за участю пасажирського мікроавтобуса з дітьми, які їхали з екскурсії, постраждало 5 підлітків і 2 дорослих, розпочато досудове розслідування, повідомили у поліції області у вівторок, пише УНН.

Деталі

Автопригода сталась 4 червня близько 00:40 біля села Кунка, Гайсинського району. 

За попередньою інформацією слідства, 46-річний водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter, який здійснював нерегулярні пасажирські перевезення, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. У салоні перебувало 17 дітей віком від 7 до 17 років та 5 дорослих. Група поверталась з екскурсії.

За медичною допомогою звернулось 7 пасажирів, з яких 5 підлітків віком 16 та 17 років, з них один госпіталізований. Іншим учасникам ДТП надано медичну допомогу та відпущено додому.

Водія освідувано - він тверезий.

Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

З початку року понад 800 українців загинуло у ДТП: що ставало найчастішою причиною аварій28.05.24, 11:24

Юлія Шрамко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі