mikolayivschina-vnochi-okupanti-obstrilyali-ingulsku-gromadu

Миколаївщина: вночі окупанти обстріляли Інгульську громаду

 • 216951 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Цієї ночі російські окупанти обстріляли околиці Інгульської громади Миколаївської області. За даними Миколаївської ОВА у Telegram, постраждалих та руйнувань немає, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні, 3 листопада, з 03:50 до 04:45 обстрілів зазнали околиці Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає", – ідеться у повідомленні.

Деталі

2 листопада, приблизно о 13:30, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу Шевченківської громади Миколаївського району було пошкоджено будівлю сільськогосподарського підприємства, трансформаторну підстанцію, водонапірну башту та електроопори – постраждалих немає.

Також вчора з 21:00 до 22:00 окупанти обстрілювали Широківську громаду Баштанського району – зруйновано один житловий будинок, постраждалих немає.

Окрім того, тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

Нагадаємо

1 листопада російські війська обстріляли касетними снарядами населені пункти Галицинівської громади Миколаївської області – одна людина дістала поранення.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Миколаївщина: вночі окупанти обстріляли Інгульську громаду

     • 216951 переглядiв

    "Кримський міст на біс!": в Україні випустять нову марку

     • 290186 переглядiв

    Генштаб: кількість ліквідованих окупантів сягнула 74 тисяч

     • 203225 переглядiв

    До звільненого Куп'янська запустили потяг

     • 322831 переглядiв

    Окупанти поранили в Україні 826 дітей – Офіс Генпрокурора

     • 219912 переглядiв