miki-rurk-zaklykav-shanuvalnykiv-doluchytysia-do-zboru-koshtiv-na-dopomohu-zhyteliam-khersonu

Мікі Рурк закликав шанувальників долучитися до збору коштів на допомогу жителям Херсону

 • 29676 переглядiв

Мікі Рурк збирає кошти на відбудову будинків у Херсоні, маючи на меті зібрати 1 мільйон доларів.

Відомий американський актор та сценарист Мікі Рурк, який раніше закликав передати необхідне озброєння для ЗСУ, збирає мільйон доларів на відновлення зруйнованих росією будинків у Херсоні. Про це повідомляє УНН із посиланням на особистий Instagram голлівудської зірки.

Деталі

Міккі Рурк оголосив про збір одного мільйону доларів для благодійної організації One World Aid Alliance, - кошти підуть на користь Херсонщини.

Всім привіт, з вами Міккі. Бажаю всім вам щасливого Нового року, особливо всім людям в Україні. Спостерігаючи за труднощами через мого помічника Діму з Миколаєва, я глибоко зворушений підтримкою @owaa.help "Альянсу єдиної світової допомоги". Наша мета - відновити будинки в Херсоні та забезпечити безпеку сім'ям, які переживають ці важкі часи. Ми прагнемо зібрати 1 мільйон доларів, і кожна пожертва наближає нас до цієї мети. Давайте об'єднаємося заради цієї мети. Ваша підтримка є безцінною

- написав американський актор на своїй сторінці в Instagram.

Польський гросмейстер не потиснув руку супернику, який підтримує агресію росії в Україні03.01.24, 10:58

Довідка

Мікі Рурк – американський актор і сценарист, володар "Золотого глобуса", а також професійний боксер. Він отримав міжнародну славу після своїх ролей у фільмах "9 1/2 тижнів" та "Янгольське серце".

У попередні роки актор закликав США та НАТО передати Україні все необхідне озброєння для боротьби з вторгненням військових сил російської федерації.

Але позиція актора була не завжди такою, - 10 років тому, Мікі Рурк був підданий критиці, у зв'язку зі своїм приїздом до Москви, та вдяганням футболки із зображенням путіна. 

Нагадаємо

Стівен Фрай в ефірі британського телебачення засудив зростання антисемітизму, закликавши громадян Великій Британії протистояти йому.

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі