metro-kiyeva-ogoloshuye-tender-na-bukvi-dlya-pereymenovanikh-stantsiy

Метро Києва оголошує тендер на букви для перейменованих станцій

 • 930596 переглядiв

Деталі

Комунальне підприємство закликає долучитися до участі в тендері компанії, які займаються виготовленням літер і зможуть запропонувати найвигіднішу пропозицію. Тендер передбачає виготовлення чотирьох комплектів нових назв на кожну станцію, які будуть розміщені на колійних стінах.

Відповідно до технічної специфікації літери мають бути виготовлені з полірованого, анодованого, литого алюмінію, а також мати всі необхідні кріплення до колійної стіни. Через особливість історичного стилю шрифтів, букви мають бути вироблені поштучно з дотриманням усіх пропорцій, радіусів, розмірів тощо.

Доповнення

Як зазначають у «Київському метрополітені», назва станції «Площа Українських Героїв» є найдовшою серед інших назв станцій столичної підземки та потребує виготовлення 104 символів. Для станції «Звіринецька» необхідно виготовити 52 символи.

Нагадаємо

Київська міська рада підтримала рішення щодо перейменування двох станцій метрополітену, зокрема станції «Дружби народів» на «Звіринецьку» та станцію «Площа Льва Толстого» на «Площа Українських Героїв». Роботи з перейменування розпочались у липні поточного року та перебувають на завершальному етапі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві на шляхопроводі біля метро «Лівобережна» буде обмежено рух транспорту

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі