mer-rosiiskoho-kurchatova-u-yakomu-roztashovana-kurska-aes-zaiavyv-pro-boi-za-kilka-desiatkiv-kilometriv-vid-mista

Мер російського курчатова, у якому розташована курська АЕС, заявив про бої за кілька десятків кілометрів від міста

 • 22681 переглядiв

Мер російського міста курчатов повідомив про бойові дії за кілька десятків кілометрів від курської АЕС. МАГАТЕ стежить за ситуацією, а росгвардія посилила охорону об'єкта.

За кілька десятків кілометрів від міської межі курчатова, яке є містом-супутником курської АЕС, тривають бойові дії. Про це заявив мер міста ігор корпунков, передає УНН.

Деталі

За його словами, у декількох десятках кілометрів від кордонів міста йдуть бойові дії. Мер заявив, що обстановка напружена та діє режим надзвичайної ситуації.

Однак корпунков нічого не сказав про евакуацію містян чи співробітників АЕС. Навпаки, він стверджує, що служби та підприємства працюють у штатному режимі.

Доповнення

Reuters з посиланням на росЗМІ повідомляло, що Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ) знає про події навколо російської Курської АЕС і стежить за ситуацією.

Повідомлялося, що росгвардія посилила охорону курської АЕС через заяви про прорив кордону українськими військами. Додаткові сили виділено для боротьби з диверсійними групами в курській і бєлгородській областях.

Транзит газу українською ГТС триває без змін попри події біля суджі в курській області рф - оператор09.08.24, 12:29

Популярні

Новини по темі

Жнива в Україні підходять до завершення - Мінагрополітики

 • 36405 переглядiв

На Одещині велика природна пожежа зачепила кладовище

 • 17274 переглядiв

Важливе повне скасування "правок Лозового" - САП

 • 17681 переглядiв