mariupol-okhopili-pozhezhi-okupanti-nichogo-z-tsim-ne-roblyat

Маріуполь охопили пожежі: окупанти нічого з цим не роблять

 • 174587 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. У тимчасово захопленому росією Маріуполі палають будинки та школа, проте окупанти нічого з цим не роблять та ігнорують дзвінки місцевих жителів. Про це в Telegram повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає УНН.

Цитата

“Очікувана пожежа перекинулася на житлові будинки. Горять домівки, горить будівля школи №69 та пожежі розповзаються ЖМР “Східний”. Пожежників – жодного. окупаційна влада типово не реагує”, – написав Андрющенко. 

Деталі

Жителі міста згуртувалися та їздять на море по пісок, щоб самостійно гасити пожежі через відсутність води. Так зване "мчс" не реагує на ситуацію. Окупаційного керівництва у місті немає.

“Пекло опустилося на Новоазовській район та дісталося Маріуполя. Попіл розносить вітер по дорозі, а палаючу траву по будинках. Мабуть, складно вигадати іншу картину, так яскраво демоструючу всю сутність російської окупації”, – додав радник мера.

Доповнення

У зруйнованому Маріуполі окупанти подають воду по аварійних трубах. Внаслідок цього протікає вода, яке розмиває грунт. Через такі дії рашистів у центрі міста утворилися великі провали.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україна повернула з росії вже 53 дитини – Верещук

     • 158394 переглядiв