malyar-pro-raketnu-ataku-rf-na-chernigiv-voni-vishukuyut-ti-tsivilni-obyekti-yaki-naybilsh-vrazlivi-dlya-nas

Маляр про ракетну атаку рф на Чернігів: "Вони вишукують ті цивільні об‘єкти, які найбільш вразливі для нас"

 • 613263 переглядiв

КИЇВ. 19 серпня. УНН. Армія рф для своїх ударів завжди вишукує найбільш символічні чи вразливі об’єкти. Так ракетну атаку росії по центру Чернігова у суботу прокоментувала заступниця міністра оборони України Ганна Маляр. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал Маляр.

Цитата

“росіяни воюють дуже емоційно. Вони не просто цілять в цивільні об‘єкти, а вишукують ті, які найбільш символічні чи вразливі для нас.

Вже не раз, вони запускали ракети саме по тих об‘єктах, про які до цього була дуже позитивна публічна інформація. Звісно, вони і без публічності знають де який об‘єкт розташований, але для них важлива емоційна складова. Влучити якомога болючіше.

За її словами , було і таке, коли заходи проводили без публічного оголошення і висвітлення, але туди все одно прилітало.

Публічні заходи - це завжди ризик і лотерея, незалежно від того оприлюднена про них інформація чи ні. Під час війни це ризик обох сторін - організаторів і відвідувачів(або їх законних представників, якщо ми про дітей говоримо)”, - зазначила Маляр.

Нагадаємо

19 серпня росіяни завдали ракетний удар по Чернігову, імовірно, балістикою, є руйнування даху драмтеатру і пошкодження пожежно-рятувальної частини, були пожежі.

За останніми даними, загинуло сім людей та 117 людей постраждали.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    міноборони рф заявило про нову атаку дрона по москві

     • 1002416 переглядiв