maiete-kruti-initsiatyvy-dilitsia-kravchenko-zustrivsia-z-uchasnykamy-molodizhnoho-forumu-kyivshchyny

Маєте круті ініціативи – діліться: Кравченко зустрівся з учасниками Молодіжного форуму Київщини

 • 11157 переглядiв

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко провів зустріч з 70 учасниками Молодіжного форуму Київщини. Він відзначив активність молоді, вручив премії за досягнення та закликав ділитися молодіжними ініціативами.

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко зустрівся з  учасникам Молодіжного форуму. Це 70 юнаків та дівчат – проактивна молодь, представники молодіжних центрів, просторів, рад, передає УНН.

"У житті немає нічого неможливого! Це щодня доводить молодь Київщини. Вони не бояться мріяти, діяти та досягати своїх цілей. Ставлять перед собою амбітні завдання та їх реалізовують. Від стартапів, збору дронів для військових до соціальних ініціатив, від спорту до мистецтва. Наші юнаки та дівчата створюють нові можливості, змінюють світ на краще та надихають інших. І своїм оптимізмом заряджають всіх!", – сказав Руслан Кравченко. 

Начальник КОВА також додав, що намагається максимально підтримувати молодіжні ініціативи. "Маєте круті молодіжні ініціативи – діліться! Разом змінюємо Київщину!" – додав він. 

Руслан Кравченко вручив премії за особливі досягнення у розбудові Київщини 14 юнакам та дівчатам. 

По завершенню урочистої складової форуму "Молодь – авангард змін. Вільні мріяти" учасники долучаться до різноманітних освітньо-культурологічних активностей в його рамках на інших локаціях Київщини.

Популярні

Новини по темі

Невідкладне засідання ВР відбудеться 20 серпня - джерело

 • 103615 переглядiв