maie-daty-dovhostrokovu-perspektyvu-viiskovyi-pro-operatsiiu-hur-na-tendrivskii-kosi

Має дати довгострокову перспективу: військовий про операцію ГУР на Тендрівській косі

 • 21367 переглядiв

Військовий експерт прокоментував операцію ГУР на Тендрівській косі, підкресливши її стратегічне значення. Він відзначив важливість агентурної мережі в Криму та послаблення контролю рф над Чорним морем.

Операція Головного управління розвідки на Тендрівській косі, яка також включала ряд таємних завдань, має дати довгострокову перспективу. Таку думку висловив військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних Сил України Іван Тимочко в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Там ще було заявлено, знаєте така репліка, "там виконано ряд таємних завдань". Те, що є в публічному просторі - це добре, але також важливо розуміти, що завдання, які покладалися на бійців мали б дати довгостроковий результат, довгострокову перспективу. Розуміємо, що Чорне море ворог зараз не контролює настільки, наскільки він міг робити ще рік тому. Це пов'язано із ударами по системах ППО, які там знаходяться, і удари по аеродромах

- сказав Тимочко.

Він зазначив, що такі операції проводяться, коли добре проводиться дорозвідка.

"Це означає, що є наша хороша агентурна мережа в Криму. Ми дуже добре знаємо, що в Криму діє партизанський рух АТЕШ проукраїнський, який по суті зумів ввести своїх людей у військові структури окупаційного режиму. Така агентурна мережа дає можливість знати, де є "сліпі "плями" у російській системі контролю за морем", - додав Тимочко.

Нагадаємо

6 серпня спецпризначенці ГУР провели операцію у північній частині Чорного моря. Розвідники висадились на Тендрівській косі і знищили техніку, особовий склад і фортифікації росіян.

Популярні

Новини по темі