ukenru
leschenka-viklichut-na-dopit-v-gpu-u-inshiy-spravi

Лещенка викличуть на допит в ГПУ у іншій справі

 • 9729 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Народного депутата України Сергія Лещенка викличуть на допит в Генеральну Прокуратуру. Цей допит не стосується купівлі квартири. Про це заявила прес-секретар Генерального прокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці в Twitter, повідомляє УНН.

"Лещенко забув, що 04.04.18 з трибуни ВР керівник САП Холодницький заявив про розслідування купівлі нардепом 200м квартири в центрі Києва. Час на допит і пояснення до незалежної САП. А в ГПУ ще покличуть. По іншому провадженню. До виклику на допити варто повторити матчастину", - написала вона.

Нагадаємо, що Спеціальна антикорупційна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом можливого отримання хабара народним депутатом України Сергієм Лещенко. 

14 травня Генпрокурор України Юрій Луценко повідомив, що Сергію Лещенку може бути вручена підозра через розголошення досудової інформації. Йдеться про справу "втручання окремих посадових осіб у вибори в США шляхом розголошення даних досудового розслідування у кримінальних провадженнях, пов’язаних з відомостями, що містяться у "чорній бухгалтерії "Партії регіонів".

Українські Національні Новини

Політика