latviya-nadast-dodatkovu-viyskovu-dopomogu-ukrayini

Латвія надасть додаткову військову допомогу Україні

 • 203283 переглядiв

Цитата 

“Латвія надасть Україні додаткову військову підтримку, яка охопить найважливіші можливості – додаткові міномети, системи ППО та боєприпаси великого калібру”, - йдеться у повідомленні.

Також новий міністр оборони Латвії зазначив, що вірить у перемогу України та подякував голові Міноборони України Рустему Умєрову за зустріч на полях “Рамштайну”. 

Ukraine must and it will win! Thank You for the meeting @rustem_umerov. Latvia will send additional military support to Ukraine covering most critical capabilities- additional mortars, air defence systems and large calibre ammunition. pic.twitter.com/3j7xyWhnSr

— Andris Spruds (@AndrisSpruds) September 19, 2023

Доповнення

Міністри юстиції Ради Європи в Ризі підписали декларацію "Ризькі принципи", що орієнтована на відшкодування всім жертвам війни збитків, завданих агресією рф. Мова йде про розслідування та притягнення до відповідальності за всі злочини, включаючи воєнні, злочини проти людяності та геноцид, скоєні російськими військами в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше підтримки від партнерів, Capabilities Coalition, ІТ-коаліція - Міноборони України підсумувало “Рамштайн”

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Латвія надасть додаткову військову допомогу Україні

     • 203283 переглядiв

    ВМС Бразилії вилучили рекордні 3,6 тонни кокаїну

     • 164008 переглядiв

    ЄС засудило загострення конфлікту у Нагірному Карабаху

     • 126865 переглядiв

    Окупанти атакують Полтавщину безпілотниками - ОВА

     • 669100 переглядiв

    Повітряна тривога шириться Україною: загроза ударних БПЛА

     • 187403 переглядiв