kyivvodokanal-hotuietsia-do-posylenoho-vodoochyshchennia-mindovkillia

"Київводоканал" готується до посиленого водоочищення - Міндовкілля 

 • 26592 переглядiв

"Київводоканал" готується до посиленого очищення води від органічних сполук та неприємного запаху. Загрози водопостачанню Києва немає, є запаси активованого вугілля для очищення.

Загрози для водопостачання столиці немає, а "Київводоканал" готується до очищення води від органічних сполук та  позбавити від неприємного запаху. Про це розповів перший заступник міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Олександр Краснолуцький в ефірі телемарафону, передає УНН.

Щодо питної води, були проведені зустрічі з "Київводоканал", вони брали пробу води у найзабрудненіших місцях річки Десна на території Чернігівської області

 - сказав Краснолуцький.

За його словами, за допомогою адсорбентів, зокрема активованого вугілля результати показували, що воно дає можливість очистити воду від органічних сполук та  позбавити від неприємного запаху.

З тими запасами, які зробив "Київводоканал" є запас активованого вугілля. Вони готуються до посиленого водоочищення, тому загрози водопостачання для киян немає

- наголошує Краснолуцький. 

Нагадаємо 

Забруднення води в річці Десна просунулося на 242 км і рухається в бік Києва, проте через розбавлення вода містить фрагментоване забруднення з меншою концентрацією.

Ірина Колеснік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Закарпатті підпалили автомобіль Червоного Хреста: що відомо

     • 12037 переглядiв

    росіяни вдарили по одній з амбулаторій на Херсонщині - МОЗ

     • 24919 переглядiв