kyiv-unochi-vidbyvav-ataku-shakhediv-usi-drony-shcho-zahrozhuvaly-stolytsi-zneshkodyly-tryvoha-tryvala-9-hodyn

Київ уночі зазнав атаки "шахедів": усі дрони, що загрожували столиці, знешкодили, тривога тривала 9 годин

 • 34227 переглядiв

Російські дрони атакували Київ та інші регіони України протягом ночі. Усі безпілотники, що загрожували столиці, були знешкоджені без жертв і руйнувань, але атака в інших регіонах триває.

Російські дрони атакували Київ та інші регіони України протягом ночі. Усі безпілотники, що загрожували столиці, були знешкоджені, обійшлося без жертв і руйнувань, повідомили у КМВА у четвер, пише УНН.

Деталі

"Чергова тривала масована атака російських ударних дронів! На територію України ворожі безпілотники почали залітати ще переддень ввечері (близько 22-ї години) з південного та східного напрямків", - вказали у КМВА у Telegram.

Під загрозою повітряного удару, як повідомляється, перебували практично усі південні, північні, східні, центральні та частина західних областей України, в тому числі і Київ. 

У столиці тривогу оголосили ще до опівночі і тривала вона безперервно понад 9 годин

- вказав начальник КМВА Сергій Попко.

Протягом усього цього часу російські дрони, попередньо на кшталт "Shahed", з його слів, намагалися атакувати столицю. Цього разу на Київ вони заходили переважно поодинці, а не групами.

Жоден з ворожих БпЛА своє цілі не досягнув! Усі безпілотники, які загрожували столиці, були знешкоджені. За даними оперативного зведення, на цю хвилину в Києві без потерпілих та руйнувань

- зазначив начальник КМВА.

Він додав, що зараз столиця - без потенційних повітряних загроз. "Але прошу усіх киян та гостей міста бути уважними і пильними - атака ворожих ударних дронів у інших регіонах України ще триває, і не виключено, що російські дрони можуть змінити курс і спробувати атакувати Київ. Тому слідкуйте за сигналами повітряної тривоги і бережіть себе!" - вказав Попко.

Білорусь збиває російські "шахеди", запущені по Україні05.09.24, 02:43

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    До 28° тепла та місцями дощі: прогноз погоди на сьогодні

     • 25599 переглядiв

    Окупанти заявили про знищення двох безекіпажних катерів

     • 38243 переглядiв