ukenru
kuleba-na-tli-vizitu-makrona-nagadav-pro-chervoni-liniyi-ukrayini

Кулеба на тлі візиту Макрона нагадав про "червоні лінії" України

 • 21193 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Україна налаштована на конструктив, але не перетне власних "червоних ліній". Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час пресконференції з главами зовнішньополітичних відомств країн Славковського формату, відповідаючи на запитання щодо очікувань від візиту в Україну французського президента, передає кореспондент УНН.

Деталі

Міністр повідомив, що сьогодні, буквально з цієї пресконференції, вирушить до Маріїнського палацу, де у президента України розпочнеться зустріч з президентом Франції. Міністр проведе переговори зі своїм французьким колегою Жан-Івом Ле Дріаном.

Цитата

"Безумовно, ми всі з цікавістю очікуємо на ті сигнали, які привіз пан Макрон з Москви. Але я вже неодноразово казав, що ми відкриті до діалогу, ми налаштовані конструктивно, ми шукаємо дипломатичного рішення, але ми не перетнемо свої "червоні лінії" і ніхто не зможе змусити нас їх перетнути", - сказав дипломат.

Додамо

Раніше Кулеба заявив, що одна з "червоних ліній" України — жодних поступок у питаннях територіальної цілісності України, а, отже, Донбас і Крим — це Україна. Друга — жодного прямого діалогу з так званими “Донецькою та Луганською республіками".

Українські Національні Новини

Політика