krym-znakhodytsia-u-naibilsh-urazlyvomu-stanovyshchi-pletenchuk

Крим знаходиться у найбільш уразливому становищі - Плетенчук

 • 25542 переглядiв

Речник ВМС ЗСУ заявив, що окупований Крим знаходиться у вразливому становищі і може стати островом. Родини військових та спецслужбовців рф вже покидають півострів, а Україна має план з його повернення.

Тимчасово окупований росією Крим фактично знаходиться у найбільш уразливому становищі, тому що півострів в будь-який момент може стати островом. Про це розповів речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Крим з якого все почалося, Крим який вони сакралізували фактично, як такий елемент імперської пропаганди. Перлина, так би мовити, їх корони царської. Вона фактично знаходиться у найбільш уразливому становищі, тому що півострів в будь-який момент може стати островом,

- розповів Плетенчук.

Він вкотре наголосив, що саме час тим хто незаконно прибув до українського Криму його покинути.

Серед родин військових моряків – це вже практикується. Деякі родини військових моряків вже покинули Крим. Особливо ті, які передислокувалися фактично до новоросійська. Те саме стосується родин спецслужбовців, які так само повивозили своїх. Тому ті хто ще хоч трошки залишки критичного мислення мають знаходячись в Криму в принципі цією ідеєю вже скористалися,

- заявив він.

Доповнення

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що в України є план з повернення тимчасово окупованого Криму. За його словами, Київ зробить все можливе, щоб досягти міжнародно визнаних кордонів 1991 року.

Супутникові знімки показали наслідки удару по базі рф на озері Донузлав у Криму20.07.24, 13:59

Популярні

Новини по темі

лукашенко прибув до росії для переговорів із путіним

 • 14790 переглядiв

ЄС формує нову команду комісарів: хто увійде до складу

 • 101518 переглядiв