korystuvachi-gmail-na-android-teper-mozhut-bezposeredno-spilkuvatysia-z-gemini

Користувачі Gmail на Android тепер можуть безпосередньо спілкуватися з Gemini

 • 9988 переглядiв

Google додає чат-бот Gemini AI до Gmail на Android, з подальшим запуском на iOS. Функція Gmail Q&A дозволяє користувачам ставити питання про вміст електронних листів та отримувати інформацію з поштової скриньки.

Google оголосив про появу Gemini в Gmail для Android. Штучний інтелект буде інтегровано в поштовий клієнт, передає УНН, із посиланням на The Verge.

Чат-бот Gemini AI компанії Google з'явиться на мобільних пристроях. Компанія заявляє, що функція Gmail Q&A починає працювати на Android і що вона "незабаром" з'явиться і на iOS.

Довідка

Реалізація Gemini, відома як Gmail Q&A, дозволяє задавати питання про будь-що в електронному листі. Користувач може попросити показати  непрочитані листи за сьогодні або за певну дату, отримати доступ до певної інформації. Штучний інтелект також зможе підбивати підсумки листів за темою.

Сьогодні ми раді повідомити, що функція "Питання-відповідь" у Gmail тепер доступна на пристроях Android, а незабаром з'явиться і на iOS. Ви можете попросити Gemini шукати у вашій поштовій скриньці такі речі, як "Який номер замовлення на закупівлю мого агентства", "Скільки компанія витратила на останній маркетинговий захід" або "Ознайомитися з електронними листами про квартальне планування

- йдеться у блозі Google.

Нагадаємо

OpenAI, фірма, яка створила ChatGPT і зробила революцію в генеративному штучному інтелекті, веде переговори з інвесторами про залучення мільярди доларів.

рф конфіскувала понад 100 млн доларів у Google для фінансування підтримки війни - The Telegraph25.08.24, 14:15

Ігор Тележніков

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Правильне харчування котів: вибираємо вологий корм

     • 26229 переглядiв